Szenttamásiak Magyarkanizsán

Magyarkanizsán a Miasszonyunkról nevezett nővérek rendházában járt kedden néhány szenttamási vendég. Zsúnyi Tibor plébános, Paska Imre kántor és dr. Radosavljević Hargita nyugalmazott orvos meglátogatta a több évtizeden át Szenttamáson szolgálatot teljesítő Szarvas Péter plébánost, valamint Marietta és Jácinta nővért. Hála Istennek, mindhármukat jó egészségben találták.

A találkozó keretében felelevenítették a szenttamási emlékeket, megtekintették a rendház kápolnáját, valamint az itt lévő szobrokat és festményeket. Miután megcsodálták Jácinta nővér virágoskertjét, és az udvarban lévő Mária-barlangot, a szenttamási látogatók azt is megtudták, hogy Péter atya tavaly burgonyával ültette be a kertet, idén pedig saját kezűleg nevelt paradicsom palántái kerülnek kiültetésre.

A találkozó végén a kápolnában közös fénykép készült.

Latogatas Kanizsan 2021 Marc 9 1
Latogatas Kanizsan 2021 Marc 9 2
Latogatas Kanizsan 2021 Marc 9 3
Latogatas Kanizsan 2021 Marc 9 4

P. L.

Adatvédelem és felhasználási útmutató:

A szenttamás.rs magyar nyelvű internetes hírportálon megjelenő szerzői írások, a híranyag és minden egyéb tartalom a portált működtető Gion Nándor Kulturális Központ szellemi tulajdonát képezik, amely szellemi tulajdont a nemzetközi és szerbiai törvények védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A hírportálon megjelent híranyag közlése vagy tartalmuk ismertetése, illetve közzétett fotók átvétele kizárólag csak hivatkozással, illetve a forrás megjelölésével lehetséges.

Hivatkozás formája: szenttamas.rs